Hallo iedereen,
hier dan het laatste berichtje van mij uit Nieuw-Zeeland. Ik ga zo naar bed en morgenochtend ga ik dan alweer mijn reis naar Nederland beginnen. Dinsdag om 06:45 ben ik als het goed is weer op Nederlandse bodem.
Afgelopen week heb ik afscheid genomen van een heleboel mensen, blijkbaar hadden veel mensen hun vlucht naar huis de dag na de tentamens al geboekt, dus het gebouw hier was angstvallig leeg. Elke dag hoorde je wel weer iemand zeggen 'and another one bites the dust'.. Tomorrow it will be me, haha.
Afgelopen vrijdag ben ik net Nicki en Rebecca een dagje naar Devonport geweest, een leuk 'oud' wijkje waar je met de veerboot heen moet. Het was heerlijk weer (zomers) en dus lekker buiten op het terras gezeten wat koffie gedronken en naar de top van de berg daar gelopen met een mooi uitzicht over Auckland en de oceaan.
Gisteren afscheid genomen van een goede vriendin die ondertussen alweer een halve dag in Calgary is, zij hoefde 'maar' 18 uur te reizen, dat vinden wij allemaal erg kort! Daarna nog aardig wat souvenirshopping gedaan en gisteravond met nog wat huisgenoten naar de burgerfuel (heerlijke hamburgers) geweest en 's avonds aan aantal films gekeken.. De dagen zijn in ieder geval aardig omgevlogen..
Vandaag de laatste dingen in de stad gedaan, wat eten gekocht voor onderweg en uit eten geweest met een groep mensen, erg gezellig! Mijn tas is ingepakt en ik probeer een rugzak er morgen doorheen te krijgen als 'laptoptas' (i.v.m. kilo-management), er gaat morgen een afscheidscomité mee naar de bus en er gaan zelfs 3 mensen mee naar het vliegveld om me af te zetten, dus dat is wel heel erg leuk ![]()
Nu mijn bed voor de laatste keer opzoeken, tot snel allemaal!

We're waiting for you!!!!!!
xx
The A-Bitches (zoals Ard ons noemt)